Let’s connect!

T@lk, mail, write

Telefoonnummer:
+31 (0)6 17 86 52 46

E-mailadres:
talkofthetaal@gmail.com

Tuinensingel 25

3404 AX IJsselstein

T@lk the talk, walk the walk

Doe wat je zegt en zeg wat je doet … Transparantie en eerlijkheid staan bij mij voorop, net als mijn servicegerichtheid. Zelf ervaren hoe gedreven en gepassioneerd ik voor jou aan de slag ga? Op deze website vind je mijn portfolio, met daarin een aantal voorbeelden van mijn werk. Ik nodig je van harte uit mij te laten weten wat ik voor jou kan doen. Jouw opdracht voer ik uit met bijzonder veel discipline, vasthoudendheid, creativiteit en passie. Via de LinkedIn-knop onderaan deze pagina krijg je toegang tot mijn curriculum vitae, werkervaring en referenties.

Cont@ct?

Ik ben heel benieuwd naar jouw opdracht! Neem vooral contact met me op.

Kennismaking

We spreken elkaar persoonlijk of telefonisch om kennis te maken en de details van de opdracht te bespreken.

Offerte

Ik stuur je een vrijblijvende offerte en mijn voorwaarden, die je – bij akkoord – binnen 14 dagen getekend aan mij retourneert.

Start

Mijn werk start op een af te spreken datum. Spoedopdrachten voor het schrijven of redigeren van teksten zijn ook bespreekbaar.

Oplevering

Ik lever binnen een overeen te komen termijn de eindproducten of diensten. Geschreven of geredigeerde teksten krijg je zowel als pdf als in Word, met zichtbare verbeteringen en opmerkingen. Zo zie je wat ik gewijzigd heb.

Tijdens en na de oplevering neem ik contact met je op om eventuele wijzigingen en voortgang te bespreken.

Let’s t@lk!